آموزش و طرز پخت کباب سلطانی ویژه

ارتباطات برتر: کباب سلطانی یکی از غذاهای سنتی ما ایرانیا است ولی اگر در خانه درست شود کمی دقت بالایی میخواد در ادامه با آموزش پخت کباب سلطانی ویژه در خانه ما را دنبال کنید.
آموزش و طرز پخت کباب سلطانی ویژه
به گزارش پایگاه خبری ارتباطات برتر:

کباب سلطانی یکی از غذاهای سنتی ما ایرانیا است ولی اگر در خانه درست شود کمی دقت بالایی میخواد در ادامه با آموزش پخت کباب سلطانی ویژه در خانه ما را دنبال کنید.

 

دیگران چه می خوانند:

مواد لازم کباب سلطانى :

فیله گوساله یا گوسفند   150 گرم 
 سینه مرغ بدون استخوان  150 گرم 
پیاز  1 عدد متوسط  
 فلفل دلمه ای سبز 1 عدد کوچک  
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 2 قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده 1 قالب 25 گرمی
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب سلطانى :

برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب،2 قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم.

گوشت سینه مرغ را با زعفران هم می زنیم یعد آب پیاز، 2 قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه می کنیم و 12 تا 24 ساعت میگ ذاریم تا مزه دار شود. 4،5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال می کنیم و داخل مواد قبلی می ریزیم.

آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه می کنیم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه می کنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ می زنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم می پزیم.

 

منبع : تالاب

آموزش و طرز پخت کباب سلطانی ویژه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟